elektromontáže, elektroinstalace, elektro projekce, veřejné osvětlení

O společnosti

Provozovna ELMOS LIBEREC s.r.o.

ELMOS LIBEREC s.r.o. je společnost s osvědčenou 20 letou tradicí, působící v oblasti energetiky, která se zabývá elektro projekcí a následnou elektromontáží i složitějších elektrických zařízení bez omezení napětí.

Společnost byla založena 15. prosince 1992, jednatelem a zakladatelem společnosti je Vladimír Hejral. Společnost se nachází v ulici: Hodkovická 39, Liberec 23 – Doubí, v objektu, který disponuje rozlehlým areálem a plně tak zajišťuje požadavky na zázemí zaměstnanců, uskladnění materiálů a veškeré techniky.

Cílevědomou prací celého kolektivu firmy s důrazem na zvyšování odbornosti pracovníků, se daří neustále udržovat vysokou kvalitu služeb. Výsledkem je, že společnost ELMOS LIBEREC s.r.o. patří mezi přední dodavatele komplexních služeb v elektro oboru (projekce, inženýring, montáže, instalace, opravy údržba, revize) pro severní Čechy. Dokládají to získaná ocenění od Hospodářských novin. V roce 2009 jsme získali 1. místo v ocenění Firma roku pro Liberecký kraj. Roku 2010 společnost v těžké konkurenci obdržela 3. místo.

Patříme mezi výhradní dodavatele projektových a elektromontážních prací pro společnost ČEZ DISTIRBUCE a.s.

V souladu s naší zárukou poskytovat našim klientům maximální jistotu a bezpečí, máme uzavřeno nadstandardní pojištění vůči riziku odpovědnosti za škodu způsobenou výkonem své činnosti třetím osobám smlouvou s výší pojistného plnění 30.000.000 Kč.

Napsali o nás

Klimeš Petr: 4. 7. 2013 14:04

Společnost ELMOS LIBEREC nám doslova vytrhla trn z paty. Velice mě potěšilo, že nám firma pana Hejrala pomohla vyřešit náš problém v podobě pronájmu valníku, který pro jiné byl natolik nicotný, že jsme jim nestáli ani za odmítavou odpověd emailem. Naproti tomu společnost ELMOS LIBEREC nám vyšla maximálně vstříc a navíc za příznivou cenu.

Naše spolupráce se společností ELMOS LIBEREC s.r.o. byla vždy bezproblémová, oceňuji zejména vstřícný přístup a pohodové jednání a v neposlední míře i profesionální přístup.

Společnost ELMOS LIBEREC s.r.o. je zastoupena kvalifikovanými odborníky se 100 % spolehlovostí manažmentu, techniků a montážních pracovníků. Zástupci společnosti jsou operativní při řešení i nestandardních situací. Společnost je vybavena moderní mechanizací a kvalitním montážním nářadím. S touto společností já jako osoba spolupracuji mnoho let a vždy jsem byl plně spokojen, jak se vzájemnou komunikací, tak s realizací sjednaných dodávek a montáží.

Naše zkušenosti se společností ELMOS LIBEREC s.r.o. jsou velice dobré. Bezproblémové a vstřícné jednání prostřednictvím zástupce jednatele Vladimírem Hejralem. Profesionální přístup s jasnou představou a vizí.